Фаровете ми светят нагоре. Четох в менюала и там пиши само с врътката, че се коригират, лошото е че ако взема да я въртя те се качват нагоре. Някой може ли да ми каже защо така (да не би нещо да не са сложени както трябва) или какво да направя за да ги сваля още надолу?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Корекция на фаровете
Collapse
X
-
Върти в другата посокаако ли не трябва да разглобиш фаровете и да наместиш рефлекторите
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Re: Корекция на фаровете
Първоначално публикувано от botzkoФаровете ми светят нагоре. Четох в менюала и там пиши само с врътката, че се коригират, лошото е че ако взема да я въртя те се качват нагоре. Някой може ли да ми каже защо така (да не би нещо да не са сложени както трябва) или какво да направя за да ги сваля още надолу?Трябват и релета и правилна настройка, за да имаш истински фарове. Най-вероятно и рефлектора + стъклото са зацапани. Сам решавай, какво да правиш.
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Колега, ако се стигне до нови нови фарове(от стария модел) мисля че Венци има такива и ми е казвал че са в мн. добро състояние.....
А ако ще ги правиш слушай Боби-33 пред него
ПОЗДРАВИ!!!92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от botzkoЗнам за Bobi_33Все пак като си взех колата беше в такова състояние, че няма на къде и той със Сашо я пооправиха
.
P.S. Искаше ми се да ги познавам преди да я взема ....Но както се казва, по-добре късно да се запознаеш с тях, околкото никога... Поне може да си покоен, че ще ти свършат работа
Comment
Comment