Известие

Collapse
No announcement yet.

Корекция на фаровете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Корекция на фаровете

Фаровете ми светят нагоре. Четох в менюала и там пиши само с врътката, че се коригират, лошото е че ако взема да я въртя те се качват нагоре. Някой може ли да ми каже защо така (да не би нещо да не са сложени както трябва) или какво да направя за да ги сваля още надолу?

Върти в другата посока ако ли не трябва да разглобиш фаровете и да наместиш рефлекторите
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Re: Корекция на фаровете

Първоначално публикувано от botzko
      Фаровете ми светят нагоре. Четох в менюала и там пиши само с врътката, че се коригират, лошото е че ако взема да я въртя те се качват нагоре. Някой може ли да ми каже защо така (да не би нещо да не са сложени както трябва) или какво да направя за да ги сваля още надолу?
      Още преди (когато правехме инсталацията) ти казах, че щипките на рефлектора са счупени. В най-добрия случай трябва да се разглоби фара като се махне стъклото и да се мисли как да се оправят щипките или да се сменят. Другият вариант е да се смени фарът. Друг въпрос е, че при старата 33ка има 8-9 волта при фара. С 8-9 волта винаги ще светят като фасове. Трябват и релета и правилна настройка, за да имаш истински фарове. Най-вероятно и рефлектора + стъклото са зацапани. Сам решавай, какво да правиш.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Да каза ми и сега ще гледам какво мога да направя сам . Ясно ми е че са слаби по принцип, но поне малко да ги накарам да светят там където трябва и това ще помогне.

Comment

Колега, ако се стигне до нови нови фарове(от стария модел) мисля че Венци има такива и ми е казвал че са в мн. добро състояние.....
          А ако ще ги правиш слушай Боби-33 пред него
          ПОЗДРАВИ!!!
          92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
          95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
          90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
          00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Знам за Bobi_33 Все пак като си взех колата беше в такова състояние, че няма на къде и той със Сашо я пооправиха .

P.S. Искаше ми се да ги познавам преди да я взема ....

Comment

Първоначално публикувано от botzko
              Знам за Bobi_33 Все пак като си взех колата беше в такова състояние, че няма на къде и той със Сашо я пооправиха .

P.S. Искаше ми се да ги познавам преди да я взема ....
              Много хора са на същото мнение колега Но както се казва, по-добре късно да се запознаеш с тях, околкото никога... Поне може да си покоен, че ще ти свършат работа
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

аз също съм с 146 и на десния фар ми се появи проблем,немога да го дигна нагоре.маи това е обща болест
                Alfa Romeo 146 1,6 TS 07.2000г.

Comment

Working...
                X